Meghívó „Párbeszédek” konferenciára

Tisztelt Kollégák!

Az Eszterházy Károly Főiskola 2015. március 5-7. között rendezi meg a című konferenciasorozatot, melyre ezúton tisztelttel meghívjuk.

A háromnapos rendezvény első napján a köz-és felsőoktatás kapcsolatáról, az esélyteremtésről lesz szó. A második napon a szövegértés fejlesztése és a projektmódszer jó gyakorlatai kerülnek fókuszba, zárásként pedig a pedagógus-, mentorképzéssel kapcsolatos legújabb kutatási eredményeket ismerhetik meg a konferencia résztvevői.

A harmadik nap programján való részvételért 5 kredit adható a közoktatásban dolgozó pedagógusok számára. Amennyiben szeretné igénybe venni az 5 kreditet, ezt a szándékát a regisztráció során kérjük, szíveskedjen jelezni.

A program részletes meghívóját és a regisztrációval kapcsolatos egyéb információkat a parbeszed.ektf.hu webcímen találják.

Regisztrálni 2015. február 15-ig lehet!

A konferencia szakmai programján való részvétel mindhárom napon ingyenes, a regisztrált vendégeinknek büféebédet, kávét és frissítőt biztosítunk. A szállás és utazás önköltséges. Szállásajánlatainkról szintén a konferencia weblapján tájékozódhat.

 

Liptai Kálmán