„Önállóan használom az informatikai eszközömet”

A Suliszervíz Oktatási és Szakértői Iroda a GINOP-6.1.2-15/2015-0001 „Digitális szakadék csökkentése” című kiemelt projekt keretén belül az „Önállóan használom az informatikai eszközömet” – IKER 2-es szintű képzést pedagógus továbbképzésként akkreditáltatta.

Ennek értelmében a pedagógus kollégák a kötelező 120 órás továbbképzésbe ezt a 35 órás képzést beszámíttathatják.

A tanfolyamok szervezését Pedagógiai Intézetünk vállalta.

A képzés helyszíne a mi iskolánk, a képzők pedig intézményünk informatika szakos tanárai.

A jelentkezők önrész vállalása nélkül, ingyen végezhetik el a képzést.

A képzésekről

A képzések a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) által fejlesztett „Első lépések a digitális világba” (IKER 1. szint), valamint „Önállóan használom az informatikai eszközömet” (IKER 2. szint) című, egységes képzési programok alapján, egyenként 35 óra időtartamban valósulnak meg felnőttképzési intézmények közreműködésével.

A gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható képzési program lehetővé teszi, hogy az alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők is használni tudják a világháló adta lehetőségeket. A képzéseken megszerzett tudás segíti a számítógépen vagy okostelefonon történő kapcsolattartást, ügyintézést, a tudásgyarapítást, azaz javíthatja az életminőséget, és növeli a munkában történő elhelyezkedés esélyét. A képzés biztos felhasználói alapokat ad, elvégzésekor követelmény a záró számonkérés sikeres teljesítése.

A projekt részleteiről az alábbi oldalon olvashat: www.ginop612.nive.hu

A képzések indítása 2017 októberétől lehetséges.  1 csoport indításához min. 10 fő szükséges. A továbbképzés időpontjáról a jelentkezések beérkezése után tudunk tájékoztatást adni.

Várjuk jelentkezéseiket a mellékelt jelentkezési lapon 2017. október 06-ig, melyet a pedint@uni-eszterhazy.hu e-mail címre kérjük elküldeni.

További információ kérhető a 36/413-654/117-es telefonszámon!